Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

Shopping utan hejd

Av Siberian Husky - 24 januari 2009 16:26


Nu har jag kommit tillbaka från min shoppingtur.

Har varit i Haparanda och släpat runt min kisin på IKEA. Hittade mig ett köksbord och stolar där och en massa annat bra att ha.

Sedan när vi hade handlat färdigt åkte vi tillbaka till henne. Jag var tvungen att vila lite på soffan annars hade jag aldrig orkat köra till LULEÅ senare.


Den här veckan har ju varit lite som den har varit (självförvållat), men att sova i en V40 är inte behagligt så mycket vet jag i alla fall.

 Man är inte direkt utvilad och många timmars sömn har det inte heller blivit.

En av mina vänner svek mig ganska ordentligt, jag skulle få sova där men sedan helt utan anledning slutade han bara svara i telefon när jag ringer. Jag trodde faktiskt att jag kunde lita på honom men se så fel man kan ha. Nå väl nu vet jag det i alla fall.


Tillbaka till min shopping tur. Till Luleå åkte jag på torsdag kväll, blev bjuden på middag innan. Det var mumsigt.

Väl i Luleå... det var skönt. Att till natten få gå och lägga sig i en säng var en dröm. 11 timmar sov jag sten hårt, har inte hört när mamma har åkt på jobbet, inte när hon kommit hem och varit och duschat eller när pappa har åkt på jobbet, inget har kunnat väcka mig tror jag.

På fredag åkte jag och mamma på stan, jag köpte lite nya kläder, jeans bland annat, och så hittade jag en TV-bänk som var helt perfekt.


På kvällen satt vi bara och myste framför TV:n och mumsade på chips och ostbågar. Det var trevligt och skönt att få sitta med mamma och pappa en kväll.


I dag åkte jag hem men innan jag gjorde det var jag tvungen att kika in på EM möbler i Kalix, där hittade jag en spegel och lite krokar.

I Morjärv var jag som vanligt in på GK:s och fyndade lite "skräp".


Nu ska jag vila upp mig lite innan S och P kommer.


 
 
Ingen bild

Soffan (höhö)

25 januari 2009 09:43

Här är du då alltid välkommen :)

 
Ingen bild

Maria

1 februari 2009 09:55

Gk´s är ju bäst! :) vi får ta utgång en annan helg hoppas du hade kul igår.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 12:27

Att jag är en grubblare det vet många i min närhet :) Jag funderar, tänker, grubblar, stressar upp i onödan och framför allt så målar jag fan å väggen... men nu har jag faktiskt varit väldigt lugn på den fronten och det är sååååå skönt. Om några d...

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 01:49

Man kanske skulle se till att uppdatera liiite oftare ;) Kom precis ihåg att jag hade den här bloggen. Jag lovar och svär jag ska börja skriva här oftare, men nu ska jag gå och sova... Igen...

Av Siberian Husky - 21 juli 2009 20:23

  Jag känner mig så arg att jag håller på att spricka! När jag väl trodde att allt var frid och fröjd nej då är det givetvis inte det. Fan vad jag blir less, vet snart inte vad jag tar mig till.... Jag är så jävla arg, ledsen och vet inte vad jag ska...

Av Siberian Husky - 16 juli 2009 08:46

  Som vanligt var det ganska lugnt på jobbet.... det är det alltid så här på morgonen om det regnar. Inte direkt något målar väder.   Har flyttat klart alla grejer nu. Så nu är det bara att få ordning hemma. Där finns det knappt plats att röda sig. =...

Av Siberian Husky - 15 juli 2009 08:27

  Då har man flyttat färdigt, lite små prylar kvar i lägenheten men det tar jag idag när jag slutar. Ska hämta skräpet därifrån när jag har lunch tänkte jag.   Snacka om att man har grejer, det är fan helt otroligt.   Det känns riktigt bra att få fly...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards