Alla inlägg under februari 2009

Av Siberian Husky - 5 februari 2009 22:43


Lite bilder på bland annat hundar och grabben.


Det börjar med en bild på Gibson och en på Kaxa som i Luleå hittade en sten som man kunde använda som utkikspost. Båda turades om med att använda den. Var ju bara tvungen att fota det såg så korkat ut.


Vox som valp, inte för att han är så gammal nu heller. Inte stor heller för den delen.

Han är mitt nyförvärv. Blandning mellan; Mor: Bordercollie/Lapsk vallhund Far: Bordercollie/Shäfer. Han är såååå gullig och klok. Får se vad det bli av honom... soffvovve antagligen om jag känner mig själv rätt.


Sist men inte minst har vi Pontus som gör en stolt... En morgon som Stefan lyckades fånga på bild.

Pontus kommentar: 

"HÅRDROCK"

Av Siberian Husky - 5 februari 2009 22:06


Jag hoppas verkligen att man börjar må bättre snart det här börjar bli så satans jobbigt.

Konstant värk, illamående som kommer och går med jämna mellanrum, ångest attacker som dyker upp när man minst anar och orolig mage/stressmage.

Jag vill börja må bra och få bli mig själv igen.


Sedan tänker jag hela tiden att jag inte ska ta åt mig av vad andra tycker och tänker om mig men jag kan ju inte låta bli. Antagligen för att jag inte mår bra just nu.

Jag måste tuffa till mig igen så man blir lite mer sig själv.


Och när jag tidigare idag fick börja förklara mig när jag hade börjat blogga igen kände jag hur alla taggarna åkte ut.

Det här är min sida där jag skriver hur jag känner, mår och tycker och tänker, det har inte speciellt många med att göra.

Eller har jag fel kanske. Jag vill kunna skriva av mig på något sätt och här kan man få lite kommentarer av vännerna också vilket jag uppskattar.


Vänner som är bra ska man vara riktigt rädd om det är ju inte så att de växer på träd direkt.


Morgondagen på jobbet hoppas jag blir lugn så jag kan slippa ha så himla ont i kroppen.

Mina handleder är ju också säck har haft ont och värk i dem jag vet inte hur länge nu.


Nu ids jag inte klaga mer vi höres och synes.


Av Siberian Husky - 5 februari 2009 21:53


Aldrig är man nöjd... Nu är det för kallt och för någon vecka sedan så klagade man över att det inte var någon riktig vinter för att det var alldeles för varmt.

Tror aldrig man kommer vara nöjd.


I övrigt har det varit en mördande dag på jobbet, min sjukdom håller på spöka igen. Värk i hela kroppen och en brännande känsla i huden vid beröring. Man är ju inte direkt sugen på att jobba när man mår så.

Och inte nog med det så mår jag svin dåligt i övrigt också. Det är inte lätt, men det är bara att försöka hålla skenet uppe och kämpa på. Det blir bättre någon gång det vet jag.


Det är tur man har Pontus som gör att man håller sig vid medvetande i alla fall. Även om han kan vara lite jobbig ibland, men det kan man leva med.


Puss och kram nu ska jag gå och försöka vila upp min stackars fibro kropp....


Av Siberian Husky - 4 februari 2009 20:50


Det är ju inte så att man är känd för att hålla på skriva här varje dag, men jag försöker bli bättre.


Har varit svin seg på jobbet idag bara kännts som att jag har velat gå hem och sova hela tiden. Nu när man väl är hemma då passar det att bli pigg, så jävla typiskt.


På lördag jobbar man dessutom, får se man kanske måste ta med sig grabben dit, verkar inte som att han kan vara hos någon medans jag jobbar.

Funderar på om jag nästa vecka någon dag lånar en säng av R och S så behöver inte jag och S gå varandra på nerverna, fast nu känns det som att det är ganska lugnt.


Rätt ironiskt när man tänker efter... det känns som evigheter.


Imorgon tänkte jag ta och lufta Gibson lite på lompis, kan vara skönt att få vara och röra på sig. Jag behöver nämligen inte hämta grabben från dagis, så då finns det lite tid att döda.


Det här med flytt och så det har man ju gjort ett X antal gånger i sitt liv... ändå så vänjer man sig inte vid att leva i en kartong. Jag har varit så duktig och packat sådant som jag inte behöver..... trodde jag ja. Givetvis behöver man precis det som man redan har packat ner och inte vet exakt i vilken av alla kartonger just det man söker finns i.


Jag hatar att flytta.

Nu när jag flyttar ska jag inte flytta på bra länge om någonsin... jo kanske till något större senare i framtiden.


Kram på er nu ska jag sätta mig och mumsa på lite ostbågar.


Av Siberian Husky - 2 februari 2009 20:48


I lördags var jag på en liten krogsväng, jag drog med mig L ut på Ferrum. Det var si så där kul faktiskt, men det dög.

Träffade en del "kändisar" i alla fall och det är ju alltid kul men i övrigt var det ganska boring.


Väl söndag och jag fick äntligen träffa mitt lilla busfrö, och då pratar jag inte om hunden faktiskt. Pontus blev lite glad att se mig i alla fall. Tror faktiskt hundarna visade sin glädje lite mer än vad han gjorde. Sån är han.


Och så har vi måndag.... Jobbigt, trött, seg, ont i kroppen jag tror att det här var bland de hemskaste måndagar jag har varit med om på länge.

Jag mår väl si så där just nu, allt känns ganska tungt. Att fara runt å inte ha någon direkt fast punkt i livet nu innan jag får flytta in i min lägenhet som jag inte får förän om en månad.


Det känns som evigheter tills dess. Det är väl bara att bita ihop och se glad ut.

Förhoppningsvis går dagarna fort.......


Nu ska jag slöa lite framför TV:n innan det är dags att gå och sova.


Ovido - Quiz & Flashcards