Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Dålig människa.....

Av Siberian Husky - 17 april 2009 13:36


Ja jag vet att jag är urkass på att skriva här, men det blir nog bättre nästa vecka när jag är ensam hemma igen.

Den här veckan hinner man inte riktigt med så mycket, har ju grabben.


Han kan vara hur mysig som helst, som i morse när han helt plötsligt kommer smygandes och lägger sig brevid mig i min säng. Det är så mysigt när han är sån. Sedan kan han rent ut sagt vara "a pain in the ass" och helt extremt trotsig och bara bråka med mig hela tiden, men sån är han min sötnos.


Själv har jag inte hunnit göra så mycket intressant, målat hallen. Så nu är grunden klar i alla fall...... Ett steg i rätt riktning bara resten kvar då.


Vox har blivit av med sina stygn i benet och det ser faktiskt riktigt fint ut, har till och med börjat växa ut päls där.

Själv har jag fixat en ny frisyr åt mig själv också, kanske inte faller alla i smaken men jag trivs med det just nu i alla fall så jag lär nog ha så ett litet tag i alla fall sedan får det växa ut på sidorna igen.


Det där med att sluta röka vet jag inte längre om det är så bra idé ännu, jag får se.

Det är lite väl mycket som kretsar i min hjärna just nu. Jag måste få ordning på det först tror jag, annars kommer nog hela min tillvaro att rasa samman.


Att jag har ont i kroppen är bara förnamnet.

Utslag på kroppen som kommer när jag blir stressad vilket inte ärså kul, jag stressar jämt! Måste börja hantera det. 

Sedan tänker jag för mycket och målar alltid fan på väggen så fort det inte går som jag vill eller tänkt. Jag måste sluta med det innan jag ens börjar tänka på något som att sluta röka.

Jag har nog med problem som det är. Vill och orkar inte ta på mig fler problem just nu.


Nu är det dags att fortsätta jobba igen.

Ha det bra så länge.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 12:27

Att jag är en grubblare det vet många i min närhet :) Jag funderar, tänker, grubblar, stressar upp i onödan och framför allt så målar jag fan å väggen... men nu har jag faktiskt varit väldigt lugn på den fronten och det är sååååå skönt. Om några d...

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 01:49

Man kanske skulle se till att uppdatera liiite oftare ;) Kom precis ihåg att jag hade den här bloggen. Jag lovar och svär jag ska börja skriva här oftare, men nu ska jag gå och sova... Igen...

Av Siberian Husky - 21 juli 2009 20:23

  Jag känner mig så arg att jag håller på att spricka! När jag väl trodde att allt var frid och fröjd nej då är det givetvis inte det. Fan vad jag blir less, vet snart inte vad jag tar mig till.... Jag är så jävla arg, ledsen och vet inte vad jag ska...

Av Siberian Husky - 16 juli 2009 08:46

  Som vanligt var det ganska lugnt på jobbet.... det är det alltid så här på morgonen om det regnar. Inte direkt något målar väder.   Har flyttat klart alla grejer nu. Så nu är det bara att få ordning hemma. Där finns det knappt plats att röda sig. =...

Av Siberian Husky - 15 juli 2009 08:27

  Då har man flyttat färdigt, lite små prylar kvar i lägenheten men det tar jag idag när jag slutar. Ska hämta skräpet därifrån när jag har lunch tänkte jag.   Snacka om att man har grejer, det är fan helt otroligt.   Det känns riktigt bra att få fly...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LINDAS LYA med Blogkeen
Följ LINDAS LYA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se