Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Ledsen

Av Siberian Husky - 30 april 2009 13:26


Det sitter djupt inne men jag måste....

Det sista jag trodde var att jag själv skulle säga åt mig själv att jag inte kan ha kvar Vox, min lilla älskling.

Men jag vill inte behöva välja (vilket inte behövs heller). Jag vill vara med min son mer än vad jag kan vara och orkar vara nu så då har jag bestämt mig för att sälja Vox.


Jag är inte direkt glad men samtidigt kommer det vara bra för mig att ta tag i mitt liv och börja tänka mer på mig själv och vad som är bra för mig.

Att jag inte mått bra ett bra tag det vet nog de flesta i min närhet men nu ska det bli ändring på det.


I morgon blir det ingen rökning mer och jag ska ta minst en promenad varje dag. Träna lite hemma efter promenaden och äta sundare.

Mitt nya liv börjar i morgon så min blogg kommer handla väldigt mycket om det ett tag framöver. Hur det känns och hur det går.

"MITT NYA LIV" är min blogg nu mera.


Ha det bra måste gå och städa lite innan mor och far kommer.

Vox
 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

30 april 2009 20:21

Även om det är jobbigt så tycker jag att det är ett bra beslut...

Och lycka till med det nya livet! Ska vi promenera någon dag?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 12:27

Att jag är en grubblare det vet många i min närhet :) Jag funderar, tänker, grubblar, stressar upp i onödan och framför allt så målar jag fan å väggen... men nu har jag faktiskt varit väldigt lugn på den fronten och det är sååååå skönt. Om några d...

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 01:49

Man kanske skulle se till att uppdatera liiite oftare ;) Kom precis ihåg att jag hade den här bloggen. Jag lovar och svär jag ska börja skriva här oftare, men nu ska jag gå och sova... Igen...

Av Siberian Husky - 21 juli 2009 20:23

  Jag känner mig så arg att jag håller på att spricka! När jag väl trodde att allt var frid och fröjd nej då är det givetvis inte det. Fan vad jag blir less, vet snart inte vad jag tar mig till.... Jag är så jävla arg, ledsen och vet inte vad jag ska...

Av Siberian Husky - 16 juli 2009 08:46

  Som vanligt var det ganska lugnt på jobbet.... det är det alltid så här på morgonen om det regnar. Inte direkt något målar väder.   Har flyttat klart alla grejer nu. Så nu är det bara att få ordning hemma. Där finns det knappt plats att röda sig. =...

Av Siberian Husky - 15 juli 2009 08:27

  Då har man flyttat färdigt, lite små prylar kvar i lägenheten men det tar jag idag när jag slutar. Ska hämta skräpet därifrån när jag har lunch tänkte jag.   Snacka om att man har grejer, det är fan helt otroligt.   Det känns riktigt bra att få fly...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LINDAS LYA med Blogkeen
Följ LINDAS LYA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se