Direktlänk till inlägg 16 juni 2009

VAB

Av Siberian Husky - 16 juni 2009 08:10


Hade väl inte direkt räknat med att jag skulle behöva vara hemma med en sjuk son idag, men man kan å andra sidan inte räkna med allt.


Pontus har haft feber i natt och inte alls kunnat sova.

Upptäckte dessutom att jag inte hade någon alvedon åt honom hemma, så det blev en rätt jobbig natt kan man lugnt påstå.


För övrigt har jag beslutat att jag ska börja skriva här så gott som varje dag, men jag får se hur det går.... Jag har en tendens till att göra annat som är viktigare i stället för att fastna här.


Att vara hemma från jobbet är trots allt ganska skönt ändå.


 
ANNONS
 
Sofie

Sofie

16 juni 2009 14:39

ÄNTLIGEN! :)

http://annikasofie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 12:27

Att jag är en grubblare det vet många i min närhet :) Jag funderar, tänker, grubblar, stressar upp i onödan och framför allt så målar jag fan å väggen... men nu har jag faktiskt varit väldigt lugn på den fronten och det är sååååå skönt. Om några d...

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 01:49

Man kanske skulle se till att uppdatera liiite oftare ;) Kom precis ihåg att jag hade den här bloggen. Jag lovar och svär jag ska börja skriva här oftare, men nu ska jag gå och sova... Igen...

Av Siberian Husky - 21 juli 2009 20:23

  Jag känner mig så arg att jag håller på att spricka! När jag väl trodde att allt var frid och fröjd nej då är det givetvis inte det. Fan vad jag blir less, vet snart inte vad jag tar mig till.... Jag är så jävla arg, ledsen och vet inte vad jag ska...

Av Siberian Husky - 16 juli 2009 08:46

  Som vanligt var det ganska lugnt på jobbet.... det är det alltid så här på morgonen om det regnar. Inte direkt något målar väder.   Har flyttat klart alla grejer nu. Så nu är det bara att få ordning hemma. Där finns det knappt plats att röda sig. =...

Av Siberian Husky - 15 juli 2009 08:27

  Då har man flyttat färdigt, lite små prylar kvar i lägenheten men det tar jag idag när jag slutar. Ska hämta skräpet därifrån när jag har lunch tänkte jag.   Snacka om att man har grejer, det är fan helt otroligt.   Det känns riktigt bra att få fly...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se