Direktlänk till inlägg 18 juni 2009

Snart, snart, snart helg.....

Av Siberian Husky - 18 juni 2009 08:39


Att det är flera timmar kvar är en helt annan femma. Slutar kl 17 och kan inte förstå varför vi ska ha öppet som vanligt idag, känns inte som att det kommer vara så mycket folk här idag. Men å andra sidan vet man ju aldrig.


Åker till lannis i morgon med Robban och Pontus, ska bli så skönt att få åka dit igen och bara vara. Ska försöka ta oss ut och fiska lite med grabben. Det blir nog uppskattat.


Från det ena till det andra så har jag ju börjat trappa ner med min medicin och det går hur bra som helst. Snart blir det att sluta helt och jag hoppas och tror att det blir hur bra som helst.


Ska ta med datorn till Lannis i morgon så att jag kan uppdatera lite under helgen också, ska bli duktig på att vara här och skriva. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 12:27

Att jag är en grubblare det vet många i min närhet :) Jag funderar, tänker, grubblar, stressar upp i onödan och framför allt så målar jag fan å väggen... men nu har jag faktiskt varit väldigt lugn på den fronten och det är sååååå skönt. Om några d...

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 01:49

Man kanske skulle se till att uppdatera liiite oftare ;) Kom precis ihåg att jag hade den här bloggen. Jag lovar och svär jag ska börja skriva här oftare, men nu ska jag gå och sova... Igen...

Av Siberian Husky - 21 juli 2009 20:23

  Jag känner mig så arg att jag håller på att spricka! När jag väl trodde att allt var frid och fröjd nej då är det givetvis inte det. Fan vad jag blir less, vet snart inte vad jag tar mig till.... Jag är så jävla arg, ledsen och vet inte vad jag ska...

Av Siberian Husky - 16 juli 2009 08:46

  Som vanligt var det ganska lugnt på jobbet.... det är det alltid så här på morgonen om det regnar. Inte direkt något målar väder.   Har flyttat klart alla grejer nu. Så nu är det bara att få ordning hemma. Där finns det knappt plats att röda sig. =...

Av Siberian Husky - 15 juli 2009 08:27

  Då har man flyttat färdigt, lite små prylar kvar i lägenheten men det tar jag idag när jag slutar. Ska hämta skräpet därifrån när jag har lunch tänkte jag.   Snacka om att man har grejer, det är fan helt otroligt.   Det känns riktigt bra att få fly...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se