Direktlänk till inlägg 26 juni 2009

Ikväll smäller det!!!!!!!!!!!!!!

Av Siberian Husky - 26 juni 2009 16:24


Ikväll blir det till att ha kul, var in på området igår, nykter. Var faktiskt riktigt kul trots allt.


Men ikväll blir det inte nyktert..... ska väl försöka ta det lite lugnt, har varit lite orolig i magen hela dagen idag, men det släpper väl när jag slutar tänka och måla fan på väggen hela jävla tiden. Jag kommer aldrig bli frisk om jag fortsätter så här.


Nå väl ska plåga mig igenom den sista tiden här på jobbet sen ska jag åka och inhandla groggvirke ochmat så jag inte stupar direkt.


 
ANNONS
 
Kusin Sara

Kusin Sara

26 juni 2009 16:36

Hoppas du får en rolig kväll! :)

http://saraa89.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 12:27

Att jag är en grubblare det vet många i min närhet :) Jag funderar, tänker, grubblar, stressar upp i onödan och framför allt så målar jag fan å väggen... men nu har jag faktiskt varit väldigt lugn på den fronten och det är sååååå skönt. Om några d...

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 01:49

Man kanske skulle se till att uppdatera liiite oftare ;) Kom precis ihåg att jag hade den här bloggen. Jag lovar och svär jag ska börja skriva här oftare, men nu ska jag gå och sova... Igen...

Av Siberian Husky - 21 juli 2009 20:23

  Jag känner mig så arg att jag håller på att spricka! När jag väl trodde att allt var frid och fröjd nej då är det givetvis inte det. Fan vad jag blir less, vet snart inte vad jag tar mig till.... Jag är så jävla arg, ledsen och vet inte vad jag ska...

Av Siberian Husky - 16 juli 2009 08:46

  Som vanligt var det ganska lugnt på jobbet.... det är det alltid så här på morgonen om det regnar. Inte direkt något målar väder.   Har flyttat klart alla grejer nu. Så nu är det bara att få ordning hemma. Där finns det knappt plats att röda sig. =...

Av Siberian Husky - 15 juli 2009 08:27

  Då har man flyttat färdigt, lite små prylar kvar i lägenheten men det tar jag idag när jag slutar. Ska hämta skräpet därifrån när jag har lunch tänkte jag.   Snacka om att man har grejer, det är fan helt otroligt.   Det känns riktigt bra att få fly...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se