Direktlänk till inlägg 15 juli 2009

Flyttning

Av Siberian Husky - 15 juli 2009 08:27


Då har man flyttat färdigt, lite små prylar kvar i lägenheten men det tar jag idag när jag slutar.

Ska hämta skräpet därifrån när jag har lunch tänkte jag.


Snacka om att man har grejer, det är fan helt otroligt.


Det känns riktigt bra att få flytta ihop med min älskling, han tycker också det ska bli kul. Lite spännande på något vis.

Jag är så kär och lycklig, det känns skönt.

Har inte mått så här bra på länge känns det som.

Sjukdoms mässigt mår jag faktiskt prima och det är också skönt. Kanske får någon rätsida på livet snart.


Från det ena till det andra så krånglar min bil.... har en lampa som indikerar på fel i motorns elektriska system, jag vet vart felet sitter men jag måste vänta tills min repare har slut på semester om si så där 3 veckor. Så jag får snällt störa mig på lampan ett tag till.


Nej nu ska jag gå och göra någon nytta här på jobbet också, har inte betalt för att stå här. =)


Ha det bra


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 12:27

Att jag är en grubblare det vet många i min närhet :) Jag funderar, tänker, grubblar, stressar upp i onödan och framför allt så målar jag fan å väggen... men nu har jag faktiskt varit väldigt lugn på den fronten och det är sååååå skönt. Om några d...

Av Siberian Husky - 20 juni 2012 01:49

Man kanske skulle se till att uppdatera liiite oftare ;) Kom precis ihåg att jag hade den här bloggen. Jag lovar och svär jag ska börja skriva här oftare, men nu ska jag gå och sova... Igen...

Av Siberian Husky - 21 juli 2009 20:23

  Jag känner mig så arg att jag håller på att spricka! När jag väl trodde att allt var frid och fröjd nej då är det givetvis inte det. Fan vad jag blir less, vet snart inte vad jag tar mig till.... Jag är så jävla arg, ledsen och vet inte vad jag ska...

Av Siberian Husky - 16 juli 2009 08:46

  Som vanligt var det ganska lugnt på jobbet.... det är det alltid så här på morgonen om det regnar. Inte direkt något målar väder.   Har flyttat klart alla grejer nu. Så nu är det bara att få ordning hemma. Där finns det knappt plats att röda sig. =...

Av Siberian Husky - 3 juli 2009 15:17

  Som vanligt så har jag varit så duktig på att skriva igen. =) Men det har inte hänt så mycket faktiskt, det  var festival och sedan var man seg i flera dagar.  Tur det bara är festival i Kiruna en gång om året.   Jag vill ha en hund igen..... inte ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LINDAS LYA med Blogkeen
Följ LINDAS LYA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se